AGENDA REGGAE VALENCIA (CLICK AQUI)

AGENDA REGGAE EN VALENCIA Y PERIFERIA

sábado, 25 de mayo de 2019

El roots reggae parla sard: Train To Roots presenten un nou single, ‘Oi’

Poques setmanes després de la sortida de Denaro, Train To Roots demostren estar carregats d’energia y presenten el videoclip d’OI, nou tema cantat en la seva llengua més estimada, el sard. Es tracta del segón avançament del que serà el seu proper disc, previst per a la propera tardor.

OI tracta el tema de la discriminació y Bujumannu, veu de Train To Roots i autor del tema junt amb Papant’ò, explica: “He conegut refugiats i he parlat amb ells, els he escoltat i he conegut les seves històries, desesperades i plenes de dolor. Tot ésser humà té dret a viure en pau i harmonia i a no sentirse sol i abandonat, són drets que no tenen ni haurien de tenir color. Tots tenim la mateixa sang, d’un color roig viu i tenim el deure d’obrir el cor davant una persona sola, desesperada, que somia amb la pau i amb viure una vida digna”.

quest fort missatge és una crida de la banda “a la consciència de cadascú i a la recerca dins nosaltres mateixos de les motivacions que ens han portat a la situació actual, començant pels poderosos i els polítics que tots nosaltres hem enviat a governar i a decidir el futur dels nostres països, que ens estan abandonant i enfrontant els uns als altres: pobres contra més pobres, desesperats contra altres desesperats, un joc basat en la maldat i la manca de respecte cap a les lleis humanitàries i de defensa del nostre planeta”.

El single és a la venda en totes les plataformes digitals i el vídeo està disponible a YouTube.

No hay comentarios:

Publicar un comentario